www otp szépkártya

Ezt könnyen és egyszerűen megteheti az OTP SZÉP kártya Portál Kereskedői szerződéskötés menüpontjában. Az Általános Szerződési Feltételekről tájékozódjon ...

E-mail: [email protected] • Internet: www.otpportalok.hu. Székhely: 1133 Budapest, Váci út 76. • Fővárosi Törvényszék Cégbírósága: 01-10-045076.

a Szerződés elválaszthatatlan részét képező – a www.otpportalok.hu honlapon megtekinthető – mindenkor hatályos Üzletszabályzat a Széchenyi Pihenő Kártya.

Az OTP SZÉP kártya elfogadóhely keresőiben (www.otpportalok.hu és OTP SZÉP kártya Applikáció) honlapon való megjelenítéskor Intézmény.

www.otpportalok.hu honlapon is elindíthatja az igénylését. ... címre, vagy szkennelt formában az [email protected] e-mail címre.

OTP Széchenyi Pihenőkártya keretszerződés és/vagy Társkártyabirtokosi ... illetve a képviseletében eljáró OTP Bank Nyrt. előtt helyettem és nevemben.

1 июл. 2018 г. ... felhasználási lehetőségét általános szerződési feltételként. ... minden SZÉP kártyát igénylő Munkavállalója esetében tájékoztatja a.

25 апр. 2021 г. ... az elfogadóhelyen nem az OTP Bank Nyrt., a Szolgáltató köteles az üzemeltető ... A szerződés jogviszony megszűnése esetén a Felek kötelesek ...

Látogass el a www.otpportalok.hu honlapra. • Nyomd meg a Regisztráció gombot. • A megjelenő listából válaszd ki a SZÉP-kártya-szolgáltatást.

*E-mail címének módosítása esetén az OTP Pénztárszolgáltató Zrt. a nyilvántartásában módosítani fogja e-mail címét, azonban a Portál regisztrációjához ...

Előlegfizetéshez a kártyabirtokosnak regisztrálnia kell az OTP SZÉP kártya honlapon, majd be kell jelentkeznie az OTP SZÉP portál munkavállalói felületére, ...

Ez a weboldal cookie -kat használ annak érdekében, hogy weboldalunkon a legjobb élményt nyújtsa.