téglatest területe

A tglatest felszne a hatrol lapok terletnek sszege. A tglatest 6 tglalap hatrolja. Tertsk ki skba a tglatest hatrol lapjait:.

A derkszg? egyenl?szr hromszg terlett megkapjuk, ha egyik befogjnak mrtkszmt nmagval- megszorozzuk .s az gy kapott szorzatot 2-vel...

Mekkora a terlete? 3. Az ABCD rombusz oldalai a = 6 cm, BD tlja e = 2,5 cm. ... Mekkora a hromszg terlete? ... Mekkora a krszelet terlete? (3 p.).

Skidomok kerlete, terlete. Mrs: sszehasonlts a mr?eszkzzel. ... Kerlet s terletszmts: Kerlet: A hatrol vonalak hossznak sszege (K).

AFRIKA FLDRAJZA. Terlete: 30,3 milli km2. Lakossga: kb. 700 milli f?. Afrika a legek kontinense: a msodik legnagyobb terlet? kontinens (az els? zsia...

A hromszg szinuszos terlete. llts. A hromszg terlett megkapjuk, ha kt oldalt megszorozzuk a kzbezrt szg ... A TBC hromszg derkszg? ezrt.

13 ???. 2009 ?. ... legmagasabb hasznlati rtk: vasbeton koporsfdm ... vasbetonbl (parabolikus, elliptikus, hiperbolikus ( altalnos rtegrend 4-8 cm.

Hatrozzuk meg az egyenl? szr hromszg terlett, ha alapja s egyik ... ltal meghatrozott paralelogramma terlete fele a ngyszg terletnek.

A tglalap terlete 9?4=36 cm2. 2 pont. A tglalap kerlete 2?(9+4)=26 cm. 2 pont. Megjegyzs: Ha a terlet vagy kerlet esetn a mrtkegysget nem vagy...

Ez a weboldal cookie -kat használ annak érdekében, hogy weboldalunkon a legjobb élményt nyújtsa.